کد خبر : 1327
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴

ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده‌ها

ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده‌ها
حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده‌ها، نگهداشت و ترویج غذاهای سنتی اقوام ایرانی و نقش غذا در تحکیم بنیاد خانواده از برنامه‌های کارگروه سفره و تغذیه خانواده است.؛

به گزارش شبکه خبری سیندخت، محمد امین محمدی، مسئول کارگروه سفره و تغذیه خانواده در رویداد خانواده و فرهنگ عامه اظهار داشت: حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده‌ها، نگهداشت و ترویج غذاهای سنتی اقوام ایرانی، تجلی و معرفی زنان سرآشپز و مروج غذاهای محلی و جایگاه غذای ایرانی در تحکیم نهاد خانواده از اهداف و محورهای این کارگروه در رویداد خانواده و فرهنگ عامه است.

وی افزود: نمایشگاه الگونشان، غرفه‌های سبک زندگی، رویدادهای خانواده‌محور، سفرهٔ بین‌الملل و جشن پایانی نیز در این محور گنجانده شده‌اند.

مسئول کارگروه سفره و تغذیه خانواده خاطر نشان کرد: نان‌ها و پیش غذاهای محلی، سفره‌های آئینی، سفره نوروز، سفره‌های مذهبی و نذری، غذاهای ایرانی، آش ها و آبگوشت‌های محلی و انواع سالاد و ترشی از موضوعات مرتبط با اهداف این رویداد است.

محمدی گفت: این موضوع ضمن شناسایی اندوخته‌های ملموس و ناملموس فرهنگی، توجه ویژه ای به نقش غذا در تحکیم بنیاد خانواده ایرانی اسلامی دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.